Faptul ca soarecii creeaza probleme peste tot pe unde apar nu mai reprezinta de mult timp o surpriza. Aceste rozatoare pot crea neplaceri pentru ca ,asa cum spuneam sunt exploratori, iar atunci cand au un obstacol in cale, solutia lor este sa rontaie acel obstacol (cabluri de alimentare, cabluri internet si chiar peretii). Pe langa daunele materiale pe care le produc soarecii intr-o casa, exista si riscul ca acestia sa ajunga la mancarea din locuinta, stiind ca ei nu se aventureaza prea departe de casa lor, isi vor gasi mancarea foarte aproape, adica la noi in camara. Pericolul real in ceea ce priveste aceste rozatoare este reprezentat de faptul ca pot face multi pui, iar puii de soareci ajung la maturitate intr-un timp foarte scurt, astfel crescand populatia de rozatoare.
In orice situatie in care aveti de a face cu soareci sau cu sobolani, trebuie sa apelati la experti calificati in exterminarea rozatoarelor pentru ca aceasta este singura varianta care garanteaza rezolvarea problemei.
Pentru o buna combatere a rozatoarelor va recomandam sa folositi pentru exterior momeli rodenticide amplasate in statii de intoxicare si/sau capcane mecanice , iar pentru interior capcane cu adeziv,capcane mecanice si capcanele autoblocante.
Puteti gasi aceste produse la magazinele PRO-GREEN ONESTI-din zona OBOR, PIATA si GARA sau puteti apela la serviciile de deratizare ale firmei noastre.
PRO-GREEN ONESTI- Alege profesionistii !!!
Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published.